Tunge Løft i København og på hele Sjælland

Sommers Flyttefirma, der til daglig er lokaliseret i Bagsværd. Varetager vi tunge løft i København og på hele Sjælland. Vi har en bred erfaring og stor ekspertise inden for tungløft i forhold til flytninger, så du ikke behøver, at være nervøs for dine større genstande.

Vores team

Vi sætter en ære i, at passe på jeres indbo. Vi arbejde ud fra et princip om høj professionalisme, ansvarlighed og oprigtighed. Hvorfor vores grundværdier, gør vores kunder trygge. Vi gør en dyd ud af, at være i øjenhøjde med vores kunder og saglig dialog.

Hos Sommers Flyttefirma varetagere vi flere former, for forskellige tunge løft. Vi sætter en dyd i, at kunne varetage flere typer af flytteopgaver. Hvorfor vi vægter, at kunne tilbyde tunge løft. 

Vi har stor ekspertise og erfaring inden for en bred vifte af tunge løft flytninger. Du er altid mere end velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog.

Hold dig opdateret på vores Facebook

Hos Sommers Flyttefirma er vi i øjenhøjde med vores kunder. Hvorfor vi er aktive på vores Facebook side, med vores daglige arbejdsopgaver, stemningen med os, som din samarbejdspartner og meget mere.