Privatflytning i København

Flytninger kan hurtigt gå hen og blive en uoverskuelig og besværlig process, med megen usikkerhed og stress.

Med os som dine flyttemænd, så garantere vi dig for, at din flytning bliver nem og overskuelig. Du vil være i trygge hænder både før, under og efter flytningen. Vi er effektive, professionelle og betragter kundens inventar som vores eget, derved bliver det pakket ind og passet godt på. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har varetaget alle slags opgaver, alt fra privat flytninger, erhvervsflytninger og til flytning af klaver,flygel mv. Vi har derfor det nødvendige overblik over din flytning og vil informere dig løbende- hvad der kommer til at ske, så du føler dig tryg under hele flytningen. Dagen før flytningen bliver du telefonisk kontakt af din kommende flyttemand, så både du som kunde, og vi er sikre på de rigtige oplysninger.

Vi har alt, hvad der skal bruges for at flytningen bliver en fantastisk oplevelse for jer som kunder – professionelle og erfarne flyttefolk, professionelt materiale, forsikring og flyttebiler.

Vi har forsikring hvilket sikre dig som kunde, at alt dit inventar er forsikret fra start til slut.

Hos Sommers Flyttefirma tilbyder vi både privatflytning i København og på hele Sjælland.

Bestil på timepris

Trin 1 af 2

Elevator
Elevator

Når du bestiller.

Når du bestiller en flytning, Kan du tilkøbe alt hvad du finder nødvendigt for at sikre sikre dine ting – flyttekasser, film, tæpper, bobleplast og indpakningspapir.

Vi har altid glade og smilende flyttefolk.

Vi er fleksible, om det drejer sig om prisen på flytningen, tidspunkt for flytningen, så stræber vi efter at finde frem til den bedste løsning for vores kunder.

Vi klare alt stort, som småt. Venner og familie er altid velkomne til at give en hånd under en flytning, hvis de ønsker dette. 

Ved denne fleksibilitet gør, at vi imødekommer vores kunders ønske og vi sammen kommer i mål med flytningen.

Så står vi tilbage med glade og tilfredse kunder, som har fået en god pris på deres flytning, som passer netop til deres budget.

Så står du og mangler professionelle, glade og altid smilende flyttefolk med højt humør, så tøv ej med at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Hvad siger vores kunder

5/5
Sommers flyttefirma kan virkelig andbefales. Er lige flyttet og blev hjulpet af Daniel og rené. Det er virkelig flinke og sindsygt stærke😉 har to små der hjemme en på 2 og på 3 trods alt den flytning havde de overskud til at snakke og hygge sig med dem. Har virkelig haft en mega god oplevelse ud af sommers flytte firma KAN ANBEFALES!!
Lucas Jensen
Vil til enhver tid anbefale Sommers Flyttefirma. 2 skønne drenge - Martin og Daniel - fuld af godt humør har gjort vores flyttedag til en virkelig god og hyggelig dag. Der bliver passet rigtig godt på dine ting. Yderst rimelige priser tilmed. Største anbefaling.
Mette
Kan varmt anbefale Sommers flyttefirma. Martin og Daniel mødte om med godt humør og gå på mod. Opgaven blev klaret uden problemer de pakkede pænt vores møbler ind så de ikke blev skadet under flytningen. Alt var i tip top!
Keivan
Det bedste flyttefirma. Har benyttet mig af dem 2 gange. De kan klart anbefales, havde man ku gi mere end 5 stjerne sp havde de klart fået det. Profesionelle og hjælpsomme gutter med en god portion humor..
Heidi
Venlige, behagelige, effektive, produktive, professionelle, dygtige, skånsomme, friske grundige og bare totalt fremragende flytning af Martin og Daniel i dag! Kun positive anmeldelser og feedback herfra!
Julie Mathiesen
Tidligere
Næste

Hold dig opdateret på vores Facebook

Hos Sommers Flyttefirma er vi i øjenhøjde med vores kunder. Hvorfor vi er aktive på vores Facebook side, med vores daglige arbejdsopgaver, stemningen med os, som din samarbejdspartner og meget mere.