vi flytter også om vinteren
Privatflytning

Privat flytning


Flytninger kan hurtigt gå hen og blive en uoverskuelig og besværlig process, med megen usikkerhed og stress.


Med os som dine flyttemænd, så garantere vi dig for, at din flytning bliver nem og overskuelig.

Du vil være i trygge hænder både før, under og efter flytningen.

Vi er effektive, professionelle og betragter kundens inventar som vores eget, derved bliver det pakket ind og passet godt på.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har varetaget alle slags opgaver, alt fra privat flytninger, erhvervsflytninger og til flytning af klaver,flygel mv.

Vi har derfor det nødvendige overblik over din flytning og vil informere dig løbende-  hvad der kommer til at ske, så du føler dig tryg under hele flytningen. Dagen før flytningen bliver du telefonisk kontakt af din kommende flyttemand, så både du som kunde, og vi er sikre på de rigtige oplysninger.


Vi har alt, hvad der skal bruges for at  flytningen bliver en fantastisk oplevelse for jer som kunder – professionelle og erfarne flyttefolk, professionelt materiale, forsikring og flyttebiler.

Vi har forsikring hvilket sikre dig som kunde, at alt dit inventar er forsikret fra start til slut.Når du bestiller.

Når du bestiller en flytning, Kan du tilkøbe alt hvad du finder nødvendigt for at sikre sikre dine ting – flyttekasser, film, tæpper, bobleplast og indpakningspapir.


Vi har altid glade og smilende flyttefolk.

Vi er fleksible, om det drejer sig om prisen på flytningen, tidspunkt for flytningen, så stræber vi efter at finde frem til den bedste løsning for vores kunder.


Vi klare alt stort, som småt. Venner og familie er altid velkomne til at give en hånd under en flytning, hvis de ønsker dette.

Ved denne fleksibilitet gør, at vi imødekommer vores kunders ønske og vi sammen kommer i mål med flytningen.

Så står vi tilbage med glade og tilfredse kunder, som har fået en god pris på deres flytning, som passer netop til deres budget.

Så står du og mangler professionelle, glade og altid smilende flyttefolk med højt humør, så tøv ej med at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

                   OM OS


Hos Sommersflyttefirma er en af vores største prioriteter at opretholde en professionel tilgang til flytning, hvilket indebærer at servicen, flytningen og humøret altid er af aller højeste kvalitet.


Vi i Sommersflyttefirma er alle nogle som brænder for at være med til at gøre en forskel for andre og glæde andre mennesker. Endvidere sætter vi en stor ære i at kunden føler sig tryg under hele processen, før, under og efter endt flytning.


Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke er konkurrencedygtige, når det kommer til prisen på din flytning. Vi yder altid den bedste service over for vores kunder uanset om det er i forbindelse med en pris på flytningen eller om det er under selve flytningen. Kunden og kundens inventar er altid højeste prioritet hos os.


Bestil på timepris

 
 
 
 
 
 
JA
 
 
 
 
JA
 
 
 
 
 
Handyman service
Rengøring
Oprydning
Nedpakning
Udpakning
 
 
Ja.
 
Jeg er indforstået med overstående.
 
Forstået!