Sommers Flyttefirma priser i København og på hele Sjælland

* Prisstigningen træder i kraft fra d. 1/8-2022

TO MÆND TYVE KUBIK LASTBIL

995,- pr.time.
To mænd og tyve kubik lastbil, er til dem der ikke skal flytte særlig langt, så vi kan køre en eller 2 gange frem og tilbage, eller ikke har så mange ting.

TRE MÆND OG TYVE KUBIK LASTBIL

1450,- pr. time
Denne pakke er god til jer der skal være hurtige ude af huset/lejligheden eller lign. Med tre flyttemænd bliver tempoet opretholdt markant længere.

KLAVER ELLER FLYGEL

Hent tilbud
Har du et klaver eller flygl der skal flyttes beder vi dig indhente et tilbud. Vi udføre ikke tungløft på timepris.

TO MÆND FYRRE KUBIK LASTBIL

1295,- pr. time
To mænd og fyrre kubik lastbil, er til dem der har relativt meget indbo, eller skal flytte langt.

TRE MÆND FYRRE KUBIK LASTBIL

1650,- pr. time
Tre mænd og fyrre kubik lastbil, er til dig der har godt med indbo. Med tre mænd opretholder vi tempoet markant højere.

ERHVERV

550,- pr. time.
Erhverv flytning er til dig der har et firma. Prisen herunder er pr. mand du bestiller.

Hvad siger vores kunder

5/5
Sommers flyttefirma kan virkelig andbefales. Er lige flyttet og blev hjulpet af Daniel og rené. Det er virkelig flinke og sindsygt stærke😉 har to små der hjemme en på 2 og på 3 trods alt den flytning havde de overskud til at snakke og hygge sig med dem. Har virkelig haft en mega god oplevelse ud af sommers flytte firma KAN ANBEFALES!!
Lucas Jensen
Vil til enhver tid anbefale Sommers Flyttefirma. 2 skønne drenge - Martin og Daniel - fuld af godt humør har gjort vores flyttedag til en virkelig god og hyggelig dag. Der bliver passet rigtig godt på dine ting. Yderst rimelige priser tilmed. Største anbefaling.
Mette
Kan varmt anbefale Sommers flyttefirma. Martin og Daniel mødte om med godt humør og gå på mod. Opgaven blev klaret uden problemer de pakkede pænt vores møbler ind så de ikke blev skadet under flytningen. Alt var i tip top!
Keivan
Det bedste flyttefirma. Har benyttet mig af dem 2 gange. De kan klart anbefales, havde man ku gi mere end 5 stjerne sp havde de klart fået det. Profesionelle og hjælpsomme gutter med en god portion humor..
Heidi
Venlige, behagelige, effektive, produktive, professionelle, dygtige, skånsomme, friske grundige og bare totalt fremragende flytning af Martin og Daniel i dag! Kun positive anmeldelser og feedback herfra!
Julie Mathiesen
Tidligere
Næste