Om Sommers Flyttefirma

Hos Sommers flyttefirma sætter vi en ære i at passe på jeres indbo, så vi gør meget ud af indpakning af jeres møbler for at undgå evt. skader.
Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele.
Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.
Sommers Flyttefirma er lokaliseret i Bagsværd, men vi varetager flytte opgaver i København og på hele Sjælland.

Vores team

Vi sætter en ære i, at passe på jeres indbo. Vi arbejder ud fra et princip om høj professionalisme, ansvarlighed og oprigtighed. Hvorfor vores grundværdier, gør vores kunder trygge. Vi gør en dyd ud af, at være i øjenhøjde med vores kunder og saglig dialog.

Hvad siger vores kunder

5/5
Sommers flyttefirma kan virkelig andbefales. Er lige flyttet og blev hjulpet af Daniel og rené. Det er virkelig flinke og sindsygt stærke😉 har to små der hjemme en på 2 og på 3 trods alt den flytning havde de overskud til at snakke og hygge sig med dem. Har virkelig haft en mega god oplevelse ud af sommers flytte firma KAN ANBEFALES!!
Lucas Jensen
Vil til enhver tid anbefale Sommers Flyttefirma. 2 skønne drenge - Martin og Daniel - fuld af godt humør har gjort vores flyttedag til en virkelig god og hyggelig dag. Der bliver passet rigtig godt på dine ting. Yderst rimelige priser tilmed. Største anbefaling.
Mette
Kan varmt anbefale Sommers flyttefirma. Martin og Daniel mødte om med godt humør og gå på mod. Opgaven blev klaret uden problemer de pakkede pænt vores møbler ind så de ikke blev skadet under flytningen. Alt var i tip top!
Keivan
Det bedste flyttefirma. Har benyttet mig af dem 2 gange. De kan klart anbefales, havde man ku gi mere end 5 stjerne sp havde de klart fået det. Profesionelle og hjælpsomme gutter med en god portion humor..
Heidi
Venlige, behagelige, effektive, produktive, professionelle, dygtige, skånsomme, friske grundige og bare totalt fremragende flytning af Martin og Daniel i dag! Kun positive anmeldelser og feedback herfra!
Julie Mathiesen
Tidligere
Næste

Hold dig opdateret på vores Facebook

Hos Sommers Flyttefirma er vi i øjenhøjde med vores kunder. Hvorfor vi er aktive på vores Facebook side, med vores daglige arbejdsopgaver, stemningen med os, som din samarbejdspartner og meget mere.