vi flytter også om vinteren
Hent gratis tilbud

Hent et tilbud

Privatflytning i København og resten af landet.PRIVAT FLYTNINGStår du overfor en flytning i København eller resten af landet? Vi har hos Sommers flyttefirma base i stor københavn og har stor erfaring med privatflytninger på sjælland og resten af landet.


Professionel flytning til en god pris.

SKAL VI FLYTTE SAMMEN?

Vi går altid op i at opretholde et højt service niveau og flytninger af høj kvalitet. Det betyder dog ikke, at vi ikke er konkurrencedygtige, når det kommer til prisen på din flytning. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste pris muligt. Med i prisen er naturligvis alt, hvad vi skal bruge for at få din flytning i hus – flyttekasser, flyttebil. 

Vi er altid fleksible, når det kommer til at finde den bedste løsning til vores kunder. Vi kan klare alle aspekter af din flytning eller du kan også få venner og familie til at hjælpe til. Denne fleksibilitet gør, at vi altid kan finde en god pris, der passer til dit budget. 

Hvis du står og mangler en erfaren flyttemand i København eller resten af landet til at håndtere din flytning, så kontakt os i dag. Så giver vi dig et godt tilbud på din flytning.

flytning

Hent tilbud her.

VIGTIGT. 


Det er vigtigt at du tæller

dit hjem op så både

1-mands-ting og

2-mands-ting er optalt korrekt, da vi beregner tilbuddet ud af dette. 

Passer det ikke - holder tilbudet ikke. 

 
 
 
 
 
JA
 
 
 
 
JA
 
 
 
Handyman service
Rengøring
Oprydning
Nedpakning
Udpakning
 
 
 
 
 
Ja - jeg har genstande/møbler der skal pakkes. Beskriv gerne hvad i din beskrivelse
 
Forstået!