Professionelt flyttefirma i Lyngby

Det er ikke besværligt og stressende at flytte, hvis du får Sommers Flyttefirma til at klare det hårde arbejde for dig. Vi garanterer, at dine ejendele bliver transporteret trygt og sikkert til deres destination, så du ikke skal bekymre dig om noget. Aldrig har en flytning været så legende let!

Hvad koster en flytning hos os?

Vi tilbyder både fast pris og timepris, og det er op til dig, hvilken løsning du ønsker på din opgave. Vi anbefaler dog timepris, hvis opgaven foregår lokalt på Sjælland, da det er det mest fleksible for dig. Ved særopgaver – eksempelvis flytning af klaver eller andet tungt og/eller skrøbeligt – anbefaler vi at tilbyde dig en fast pris. Timeprisen for private starter fra 895 kr., og for erhverv fra 450 kr.

Prislister

Privatflytning

Bestillinger på timepris er fra 895,- i timen. Vi anbefaler timepris til alle der flytter lokalt på sjælland. Timepris er langt mere flexsibelt end en fastpris. På timepris kan du enten have mere eller mindre end oplyst, uden dette vil have betydning for prisen. Så skal du have flyttet fra A til B på sjælland vil vi anbefale dig at tag din flytning på timepris. Så spare du også en masse tid, da du ikke skal tælle dit indbo op.

Erhverv

Erhvers kunder og firmaflyt har vi stor erfaring med. Så skal dit firma flyttes vil vi gerne komme og besigtige flytningens omfang. Vi flytter stort set alt, men hvis dit firma skal have rydet op og soteret affald gør vi også gerne det.

Hent gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud. Vi anfaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting. Du kan også hente et tilbud hvis du skal flytte ud fra sjælland eller udlandet. Alle må selvfølge indhente et tilbud, men vi anfaler at flytninger lokalt på sjælland bestiller på timepris.

Erhvervsflytning

Bemærk at prisen er fra 450,-
450 DKK

Privatflytning

Timepris er fra 895,- i timen
895 DKK

Hent et gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud.

Vi anbefaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting.

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

ANSVARSFULDE FLYTTEMÆND

Hos Sommers Flyttefirma har vi kun ansat effektive, ansvarsfulde og professionelle flyttemænd, så du er sikker på at få en kvalitetsflytning gennem os. Det er nemlig alfa og omega for os, at du føler dig tryg, når du vælger os, og vi passer på dine ejendele, som var de vores egne.

Få en billig kvalitetsflytning hos os

Skal du have fragtet dine ejendele sikkert fra A til B, så kontakt Sommers Flyttefirma. Vores professionelle og erfarne flyttemænd klarer opgaver i Lyngby og på hele Sjælland, og sammen med dig finder vi den løsning, der passer til dig og din opgave. Med os er du garanteret en suveræn flytteoplevelse!

Ekstra services

Sommers Flyttefirma klarer din opgave, stor som lille. Hvad end du skal flytte fra eller til 5. etage, skal flytte en virksomhed eller noget tredje, så klarer vores flyttemænd opgaven for dig. Vi tilbyder også, udover klassiske flytninger, at hjælpe med følgende opgaver: