Professionelt flyttefirma på Frederiksberg

Hos Sommers Flyttefirma sætter vi en ære i at transportere dit indbo sikkert fra A til B. Uanset om du har brug for flytning fra 5. sal, en villa eller måske omrokering af en virksomhed, så står vores professionelle flyttemænd klar til at klare opgaven for dig. Så kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at dine ejendele fragtes ubeskadigede til deres destination.

Hvad koster en flytning?

Hos Sommers Flyttefirma kan du vælge mellem fast pris og timepris. Vi anbefaler at vælge timepris, hvis flytteopgaven foregår lokalt på Sjælland, da det er den mest fleksible løsning for dig. Timeprisen starter fra 895 kr. for privatpersoner og 450 kr. for erhverv. Ved særopgaver som flytning af klaver, våbenskab eller andet tungt, anbefaler vi at lave en fast pris på opgaven.

Prislister

Privatflytning

Bestillinger på timepris er fra 895,- i timen. Vi anbefaler timepris til alle der flytter lokalt på sjælland. Timepris er langt mere flexsibelt end en fastpris. På timepris kan du enten have mere eller mindre end oplyst, uden dette vil have betydning for prisen. Så skal du have flyttet fra A til B på sjælland vil vi anbefale dig at tag din flytning på timepris. Så spare du også en masse tid, da du ikke skal tælle dit indbo op.

Erhverv

Erhvers kunder og firmaflyt har vi stor erfaring med. Så skal dit firma flyttes vil vi gerne komme og besigtige flytningens omfang. Vi flytter stort set alt, men hvis dit firma skal have rydet op og soteret affald gør vi også gerne det.

Hent gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud. Vi anfaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting. Du kan også hente et tilbud hvis du skal flytte ud fra sjælland eller udlandet. Alle må selvfølge indhente et tilbud, men vi anfaler at flytninger lokalt på sjælland bestiller på timepris.

Erhvervsflytning

Bemærk at prisen er fra 450,-
450 DKK

Privatflytning

Timepris er fra 895,- i timen
895 DKK

Hent et gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud.

Vi anbefaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting.

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

Kontakt os for kvalitetsflytning

Har du brug for professionelle flyttemænd til din opgave, så kontakt Sommers Flyttefirma. Vi klarer opgaver på Frederiksberg og på hele Sjælland, og vi finder den helt rigtige løsning for dig. Flyt med os, og gør flytningen legende let!

Kundetilfedshed i centrum

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du vælger Sommers Flyttefirma. Derfor sørger vi for at vejlede dig gennem hele forløbet, så du får den rette løsning for dig og din opgave. Vores erfaring fortæller os nemlig, at god kommunikation giver den mest effektive flytning og de gladeste kunder.

Billig flytning

Vi sætter en ære i at levere billige kvalitetsflytninger, så vi bliver dit førstevalg, når det kommer til flytning. Vores effektive og erfarne medarbejdere klarer alle store og små flytteopgaver, hvad end du er privatperson eller virksomhed. Vi kan, udover traditionelle “almindelige” flytninger, også klare følgende opgaver: