vi flytter også om vinteren
Flyttefirma Bagsværd

Professionelt flyttefirma i Bagsværd

Skal du eller din virksomhed flytte til eller fra bagsværd, eller mangler du stærke hænder til flytning af eksempelvis et flygel, så er Sommers Flyttefirma det sikre valg.


Vi har stor erfaring med at transportere indbo sikkert fra A til B, så du trygt kan læne dig tilbage og lade os klare det hårde arbejde!

BILLIG KVALITETSFLYTNING

Sommers Flyttefirma sætter en ære i at udføre kvalitetsflytninger til konkurrencedygtige priser. Vi kan enten tilbyde dig en fast pris eller timepris. Vi anbefaler timepris, hvis du skal flytte lokalt på Sjælland, fordi det er langt mere fleksibelt end en fast pris, da du kan have mere eller mindre at flytte end først oplyst. Har du særopgaver, som eksempelvis flytning af klaver, våbenskabe eller andet tungt, anbefaler vi dig at indhente et tilbud.

FLYTTEMÆND TIL PRIVATE OG ERHVERV

Vi tilbyder flytning for både private og erhverv i Bagsværd og på hele Sjælland, uanset størrelsen på flytteopgaven. Om vi skal flytte fra en 6. etage, en villa eller en kontorbygning er underordnet. Vores flyttemænd klarer opgaven effektivt. Udover ganske almindelige flytninger, kan vi også tilbyde flyttehjælp til følgende:


  • Særopgaver, eksempelvis flytning af klaver
  • Nedpakning og udpakning
  • Omrokeringer
  • Flyttekasser og indpakningspapir
  • Opbevaring inklusiv forsikring

VORES PROCES

Bestil ordre


Saml og pak


Kør og levér


Udført arbejde


DU KAN STOLE TRYGT PÅ OS

Hos Sommers Flyttefirma kan du stole trygt på, at dine ejendele transporteres sikkert frem til deres bestemmelsessted. Dit indbo skal nemlig ikke beskadiges, mens det er i vores varetægt. Vi gør en dyd ud af at håndtere dine møbler og ejendele ansvarligt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi sørger for at rådgive dig gennem hele forløbet, så du får den bedste løsning for dig. God kommunikation er nemlig nøglen til tilfredse kunder og effektive flytninger.

SKAL DU BRUGE FLYTTEHJÆLP?

Hvad end du søger flyttehjælp til din virksomhed eller privat, særopgaver eller noget tredje, så kan Sommers Flyttefirma tilbyde at løse din opgave til en billig pris. Kontakt os, og vi finder den rette løsning for dig!

PRISLISTER


PRIVAT FLYTNING

PFbBestillinger på timepris er fra 895,- i timen.

Vi anbefaler timepris til alle der flytter lokalt på sjælland. Timepris er langt mere flexsibelt end en fastpris.

På timepris kan du enten have mere eller mindre end oplyst, uden dette vil have betydning for prisen.

Så skal du have flyttet fra A til B på sjælland vil vi anbefale dig at tag din flytning på timepris. Så spare du også en masse tid, da du ikke skal tælle dit indbo op.

Priser fra 895,- 

ERHVERV

Erhvers kunder og firmaflyt har vi stor erfaring med. 

Så skal dit firma flyttes vil vi gerne komme og besigtige flytningens omfang. Vi flytter stort set alt, men hvis dit firma skal have rydet op og soteret affald gør vi også gerne det.

Priser fra 450,-

HENT GRATIS TILBUD

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud.

Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer - så har du et tilbud.

Vi anfaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting.

Du kan også hente et tilbud hvis du skal flytte ud fra sjælland eller udlandet. Alle må selvfølge indhente et tilbud, men vi anfaler at flytninger lokalt på sjælland bestiller på timepris. 

HENT ET GRATIS TILBUD