Professionelt flyttefirma på Amager

Vil du slippe for stressen og besværet med din kommende flytning, så står Sommers Flyttefirma til din rådighed. Vores dygtige flyttemænd står klar til at hjælpe med alt fra indpakning og udpakning, omrokering, opbevaring og selvfølgelig en tryg og sikker flytning fra A til B. Så kan du læne dig tilbage og slappe af, mens vi klarer det hårde arbejde for dig!

Sikker og tryg flytning

Sommers Flyttefirma arbejder ud fra et fast princip om altid at være professionelle, oprigtige og bevidste om det ansvar, som det at håndtere dine ejendele kræver. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at dine ting ikke beskadiges, mens vi har ansvaret for det. Du kan derfor stole trygt på, at dit indbo fragtes sikkert, når det flyttes af os.

Prislister

Privatflytning

Bestillinger på timepris er fra 895,- i timen. Vi anbefaler timepris til alle der flytter lokalt på sjælland. Timepris er langt mere flexsibelt end en fastpris. På timepris kan du enten have mere eller mindre end oplyst, uden dette vil have betydning for prisen. Så skal du have flyttet fra A til B på sjælland vil vi anbefale dig at tag din flytning på timepris. Så spare du også en masse tid, da du ikke skal tælle dit indbo op.

Erhverv

Erhvers kunder og firmaflyt har vi stor erfaring med. Så skal dit firma flyttes vil vi gerne komme og besigtige flytningens omfang. Vi flytter stort set alt, men hvis dit firma skal have rydet op og soteret affald gør vi også gerne det.

Hent gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud. Vi anfaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting. Du kan også hente et tilbud hvis du skal flytte ud fra sjælland eller udlandet. Alle må selvfølge indhente et tilbud, men vi anfaler at flytninger lokalt på sjælland bestiller på timepris.

Erhvervsflytning

Bemærk at prisen er fra 450,-
450 DKK

Privatflytning

Timepris er fra 895,- i timen
895 DKK

Hent et gratis tilbud

Hos Sommers flyttefirma kan du få et gratis og uforpligende tilbud. Fra du udfylder vores formular, går der senest 24 timer – så har du et tilbud.

Vi anbefaler at hente et tilbud til særopgaver som klaver, våbenskabe og andre tunge ting.

TIMEPRIS ELLER FAST PRIS

Det er op til dig, om du ønsker timepris eller fast pris på din opgave. Hos Sommers Flyttefirma anbefaler vi timepris, hvis flytningen foregår lokalt på Sjælland. Det er langt mere fleksibelt end fast pris, og så slipper du for at tælle indboet op. Har du en særopgave – hvis du for eksempel skal have flyttet dit flygel, våbenskab eller andet tungt – så anbefaler vi dig at indhente et tilbud på opgaven hos os.

FÅ EN GOD PRIS

Kontakt Sommers Flyttefirma, hvis du har brug for et professionelt flyttefirma til at klare din flytteopgave. Sammen finder vi den rette løsning til lige netop dig, så du får den bedste flytteoplevelse til dato.

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

Vores proces

checkbox

Bestil ordre

box

Saml og pak

truck

Kør og levér

thumbs-up

Udført arbejde

Kundetilfedshed i centrum

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du vælger Sommers Flyttefirma. Derfor sørger vi for at vejlede dig gennem hele forløbet, så du får den rette løsning for dig og din opgave. Vores erfaring fortæller os nemlig, at god kommunikation giver den mest effektive flytning og de gladeste kunder.

Billig flytning for private og erhverv

Hvad end du som privatperson eller virksomhed har brug for ansvarsbevidste og effektive flyttemænd, så kan Sommers Flyttefirma træde til og klare opgaven for dig, uanset størrelsen. Vi kan flytte for dig, uanset om du bor på 5. sal, i en villa eller noget tredje. Vi klarer også særopgaver som flytning af klaver, våbenskabe eller andre tunge ting. Hos Sommers Flyttefirma tilbyder vi også at hjælpe dig med: