Erhvervsflytning i København og på hele Sjælland

Skal dit firma flytte, så er du havnet hos de helt rigtige.

Hos Sommers flyttefirma, flytter vi både stort og småt. Derudover tilbyder vi erhvervsflytning i København og på hele Sjælland. Skal din virksomhed flytte eller have rykket rundt så indhent et tilbud, neden for.

Du er også meget velkommen til skrive en mail eller ringe til os, så vi kommer ud og besigter jeres erhvervsflytning uanset om det er i centrum af København eller udkanten af Sjælland.

Hent tilbud

Trin 1 af 2

Elevator
Elevator

Når du bestiller.

Når du bestiller en flytning, Kan du tilkøbe alt hvad du finder nødvendigt for at sikre sikre dine ting – flyttekasser, film, tæpper, bobleplast og indpakningspapir.

Vi har altid glade og smilende flyttefolk.

Vi er fleksible, om det drejer sig om prisen på flytningen, tidspunkt for flytningen, så stræber vi efter at finde frem til den bedste løsning for vores kunder.

Vi klare alt stort, som småt. Venner og familie er altid velkomne til at give en hånd under en flytning, hvis de ønsker dette. 

Ved denne fleksibilitet gør, at vi imødekommer vores kunders ønske og vi sammen kommer i mål med flytningen.

Så står vi tilbage med glade og tilfredse kunder, som har fået en god pris på deres flytning, som passer netop til deres budget.

Så står du og mangler professionelle, glade og altid smilende flyttefolk med højt humør, så tøv ej med at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Hvad siger vores kunder

5/5
Sommers flyttefirma kan virkelig andbefales. Er lige flyttet og blev hjulpet af Daniel og rené. Det er virkelig flinke og sindsygt stærke😉 har to små der hjemme en på 2 og på 3 trods alt den flytning havde de overskud til at snakke og hygge sig med dem. Har virkelig haft en mega god oplevelse ud af sommers flytte firma KAN ANBEFALES!!
Lucas Jensen
Vil til enhver tid anbefale Sommers Flyttefirma. 2 skønne drenge - Martin og Daniel - fuld af godt humør har gjort vores flyttedag til en virkelig god og hyggelig dag. Der bliver passet rigtig godt på dine ting. Yderst rimelige priser tilmed. Største anbefaling.
Mette
Kan varmt anbefale Sommers flyttefirma. Martin og Daniel mødte om med godt humør og gå på mod. Opgaven blev klaret uden problemer de pakkede pænt vores møbler ind så de ikke blev skadet under flytningen. Alt var i tip top!
Keivan
Det bedste flyttefirma. Har benyttet mig af dem 2 gange. De kan klart anbefales, havde man ku gi mere end 5 stjerne sp havde de klart fået det. Profesionelle og hjælpsomme gutter med en god portion humor..
Heidi
Venlige, behagelige, effektive, produktive, professionelle, dygtige, skånsomme, friske grundige og bare totalt fremragende flytning af Martin og Daniel i dag! Kun positive anmeldelser og feedback herfra!
Julie Mathiesen
Tidligere
Næste

Hold dig opdateret på vores Facebook

Hos Sommers Flyttefirma er vi i øjenhøjde med vores kunder. Hvorfor vi er aktive på vores Facebook side, med vores daglige arbejdsopgaver, stemningen med os, som din samarbejdspartner og meget mere.