Extra service

Hos Sommers flyttefirma tilbyder en ekstra hjælpede hånd.

Står du efter endt flytning og mangler overskuddet til at klare det sidste inden du starter det nye kapitel i dit nye hjem, så tilbyder vi ekstra service. Vi tilbyder følgende:

Flytterengøring i København og på hele Sjælland:

Rengøringen vil bestå af følgende.

Støvsugning, gulvvask og aftørring af alle glatte overflader. Vi forlader først boligen, når rengøringen er i top og din gamle bolig fremstår som ny. Vi tager os god tid til at komme i bund med alle rum og alle hjørner og kroge.

Kunden skal selv stille redskaber, rengøringsmidler og klude til rådighed. Hos Sommers flyttefirma hjælper vi med din flytterengøring i København og på hele Sjælland.

Handyman service

Vi tilbyder også handyman service. Hvad er handyman service?

Handyman service indebære mange ting. Det kan være alt fra nedtagning af lamper, billeder mm. Vi kan også sørger for at dine lamper, billeder fjernsyn, tv ophæng osv. bliver sat op i dit nye hjem.

Vi tilbyder også at samle din sofa, nye klædeskab eller lign. for dig. Så du slipper med besværet og kan pakke ud efter endt flytning. Handyman service er et bredt omfang og vi er derfor klar til at hjælpe dig med spøgsmål eller ønsker til din kommende flytning.

Genbrugskørsel

Står du overfor en problimatik i forbindelse med udsmidning af møbler, pap, glas mm. Så er vi også klar med en hjælpende hånd i forbindelse med lige netop dette. Vi tilbyder at køre på genbrugspladsen for dig, med de ting som du ønsker skal smides ud. Vi sorterer tingene for dig, så du ikke skal tænke på det efter en endt flytning.

Hold dig opdateret på vores Facebook

Hos Sommers Flyttefirma er vi i øjenhøjde med vores kunder. Hvorfor vi er aktive på vores Facebook side, med vores daglige arbejdsopgaver, stemningen med os, som din samarbejdspartner og meget mere.